26.11.07

Επέρχεται ..ανάκαμψη;!



Έπρεπε να περάσουν 2 βδομάδες και 4 αγωνιστικές ώστε η ομάδα του Άρη να επανέλθει και πάλι στον δρόμο των νικών, μιας και οι Lietuvos Rytas, Armani Milano, Παναθηνα'ι'κός και Πανιώνιος σε euroleague και ελληνικό πρωτάθλημα αντίστοιχα τον ..λοξοδρόμησαν.

Ο Άρης χρειάστηκε να περάσει το εμπόδιο του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγ. Θωμά ώστε να διώξει (..μέχρι την επόμενη ''στραβή'') τα σύννεφα τα οποία είχαν συσσωρευτεί πάνω από το Αλεξάνδρειο. Ο coach Herbert και οι ..''καθαρόαιμοι'' Αμερικανοί της ομάδας είχαν μπει στο στόχαστρο των δημοσιογράφων και φήμες για επερχόμενες αλλαγές όλο και περισσότερο φούντωναν.

Όλα αυτά όμως μέχρι και χθες το απόγευμα, όπου η ομάδα του Herbert έστω και με δυσκολία επιβλήθηκε του συνόλου του Σούλη Μαρκόπουλου - ο οποίος παρεπιπτόντως έκανε το ντεμπούτο στον πάγκο του Αμαρουσίου - με 63-71, χάρη στην ''αυτοκρατορική'' εμφάνιση του Bracey Wright. O τελευταίος σε 32' συμμετοχής πέτυχε 24 πόντους έχοντας 9/10 ελ.βολές, 3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και είχε και 8 κερδισμένα φάουλ, αναγκάζοντας τον προπονητή του να δηλώσει πως αυτή η εμφάνιση αποτελεί δείγμα γραφής του τι εστί Brace Wright.

Ο Άρης μπορεί να μην εντυπωσίασε με την χθεσινή του εμφάνιση, πήρε όμως το ροζ φύλλο αγώνος και με αυτή τη νίκη οι παίκτες των κιτρίνων ''ντοπαρίστηκαν'' ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια, μιας και ακολουθεί την Τετάρτη (28/11) το μεγάλο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με αντίπαλο την τουρκική Efes Pilsen, παιχνίδι που θυμίζει τις ένδοξες εποχές της προηγούμενης δεκαετίας.
Τα σενάρια περί ''τσουνάμι''-αλλαγών, μεταγγραφολογίας και προπονητολογίας πήραν παράταση μέχρι να ξεσπάσει η επόμενη ..μπόρα, και ας ελπίσουμε από την πλευρά μας η μπόρα να αργήσει να ξανάρθει, μιας και η ομάδα του Άρη αξίζει τα καλύτερα από την στιγμή που κάθε ευρωπα'ι'κός του αντίπαλος έχει να λέει για την οργάνωση της ομάδας, τη δυναμική της και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που επικρατεί στις κερκίδες του γηπέδου.

O κόσμος της ομάδας πρέπει να μείνει δίπλα στην ομάδα και να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της, μιας και δεν έχουμε συνηθίσει σε άδεια καρεκλάκια στο γήπεδο του Αλεξανδρείου. Οι κακές στιγμές και οι δύσκολες μέρες για μία ομάδα υπάρχουν, αλλά μπορούν να ξεπεραστούν ευκολότερα με χειροκρότημα και στήριξη.

..την Τετάρτη ας ευχηθούμε η ..ανάκαμψη να συνεχιστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: