17.9.07

Ελλάς, το μεγαλείο σου!

Η Εθνική μας αγαπημένη έκανε το καθήκον της στο φετινό Eurobasket. Εκανε πρωταθλητισμό και πρωταθλητισμός σημαίνει ''διεκδικώ'' μέχρι τέλους και όχι απαραίτητα ''κατακτώ''.

Η ομάδα με τα γαλανόλευκα πέρασε ανάμεσα από συμπληγάδες για να φτάσει στην 4η θέση που πολλοί κατά την διάρκεια του τουρνουά δεν την πίστευαν, μιας και οι εμφανίσεις των παικτών δεν ήταν και οι καλύτερες. Βέβαια, εμείς οι Ελληνες φίλαθλοι έχουμε ως κύριο χαρακτηριστικό την γκρίνια πρωτού ολοκληρωθεί ένας αγώνας ή ακόμα-ακόμα ένα τουρνουά.

Μην ξεχνάμε, ότι 2 βασικοί παίκτες που πέρσυ έδωσαν βροντερό παρών στα γήπεδα της Ιαπωνίας (ο λόγος για τους Φώτση και Σχορτσιανίτη..) φέτος απουσίαζαν,για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Το κενό τους καλύφθηκε άξια από τους υπόλοιπους 12 παίκτες με πρώτους απ'όλους τους Μιχάλη Πελεκάνο και Γιάννη Μπουρούση οι οποίοι πήραν το βάπτισμα του πυρός σε επίσημη διοργάνωση με την φανέλα της Εθνικής και τα πήγαν αρκετά καλά.

Πολλοί έτρεξαν να λιθοβολήσουν τα παλικάρια που τα τελευταία χρόνια μας έχουν χαρίσει αμύθητες στιγμές και να χαλάσουν την εικόνα της ομάδας και της οικογένειας πρώτα απ'όλα που έβγαινε από τα αποδυτήρια..ευτυχώς δεν τα κατάφεραν και η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη τους έδωσε ένα ηχηρό μύνημα για την συνέχεια, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αυτής της Εθνικής.

Αλλωστε μην ξεχνάτε, ότι το μέλλον μας ανήκει, μιας και ''καραδοκούν'' στις γωνίες οι Βασιλειάδης, Μαυροκεφαλίδης, Κυρίτσης, Περπέρογλου, το μεγάλο αστέρι που ήδη λάμπει Κουφός και είναι έτοιμοι να πάρουν τα σκήπτρα ανά πάσα στιγμή.

Συγχαρητήρια στην Εθνική μας αγαπημένη και δίνουμε ραντεβού πλέον στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του επόμενου Ιουνίου..πού;!θα δείξει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: