10.12.07

Πάμε Πεκίνο!!




Οι φήμες φούντωναν τις τελευταίες μέρες, ότι το προ-Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, θα διεξαγώταν τον Ιούλιο στην χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Οι φήμες έγιναν πραγματικότητα και μετά από ψηφοφορία μεταξύ των εκπροσώπων της FIBA στην πόλη του Σικάγο, η πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συγκέντρωσε 13 ψήφους, έναντι 3 της αντίστοιχης του Πουέρτο Ρίκο (που στήριζαν με νύχια και με δόντια οι Αμερικάνοι..) και έτσι, το διάστημα 14-20 Ιουλίου θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε την Εθνική μας αγαπημένη από κοντά και με την στήριξή μας να την οδηγήσουμε στην πόλη του Πεκίνου τον επόμενο Αύγουστο.

Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσουμε έξω από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, τον πρωτεργάτη της προσπάθειας, τον πρόεδρο της FIBA, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να επηρεάσει τους υπόλοιπους εκπροσώπους. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Εθνική μας δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να υποστεί την όποια ταλαιπωρία υπήρχε.

Με την σειρά μας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία από τώρα στα ''παιδιά'' του Παναγιώτη Γιαννάκη (μακρύς ο δρόμος μέχρι τότε..) και να υποσχεθούμε σαν φίλαθλοι, πως το παρών του κόσμου θα'ναι δυναμικό.

1 σχόλιο:

markosemm είπε...

Αναμενομενη εξελιξη..
Ελπιζω να την αγκαλιασει ο κοσμος την Εθνικη..

Να δωσει δυναμη για αυτο το τουρνουα.
Βλεπω να γινεται σφαγη για 1-2 θεσεις στην 12αδα.